Livrare GRATUITA la orice comanda peste 300 lei !

Dacă doriti sa achiziționați o nouă pereche de ochelari de soare Ray-Ban sau ați achiziționat deja o pereche online, asigurați-vă că produsul este original. Dacă urmați acest mini ghid, veți putea identifica de la prima vedere ochelarii Ray-Ban contrafăcuți!

Calitate

Luați în mână ochelarii Ray-Ban și priviți-i cu atenție. Sunt oarecum grei? Sunt suficient de solizi? Toate produsele autentice Ray-Ban sunt produse cu materiale de înaltă calitate , sunt rezistenți, iar ramele sunt tăiate dintr-o singură bucată de acetat. Cât despre lentilele Ray-Ban, pentru majoritatea modelelor se folosește sticlă de calitate superioară dar exista si modele , de cele mai multe ori cele noi confectionate din alte materiale .

2 Origine

Toate produsele Ray-Ban sunt fabricate în Italia. Nu-i așa? În mod suprinzător, nu chiar toate. Oamenii tind să creadă că marcajul „Fabricat în China” asociat cu marca Ray-Ban este un indicator clar al faptului că aceștia sunt contrafăcuți. Cu toate acestea, Luxottica, producător Ray-Ban, are fabrici atât în China, cât și în Italia. Deși majoritatea producției se desfășoară în Italia, câteva modele încă se fabrică exclusiv în China sau atât în fabricile din Italia, cât și în cele din China. Însă fără nicio urmă de îndoială, standardele de calitate sunt aceleași în ambele locații.

Conținut

Referitor la conținut, iată ce trebuie să știți. Toți ochelarii de soare Ray-Ban sunt furnizați într-un ambalaj specific pe care este important să-l cunoașteți.

Cutie din hârtie: Este o cutie argintie, lucioasă, cu logo-ul Ray-Ban. Pe partea laterală trebuie să vedeți o etichetă cu un cod de bare – dovada unui distribuitor prestigios.

Toc: Ray-Ban produce diferite tocuri pentru diferite modele, însă majoritatea seamănă cu pielea autentică la atingere și la aspect. De asemenea, fiecare toc Ray-Ban trebuie să aibă un sigiliu Ray-Ban pe partea frontală stângă pe care scrie „100% UV Protection - Ray-Ban - Sunglasses By Luxottica”. 

Laveta de curățare: Nu uitați de laveta de curățare originală de la Ray-Ban: aceasta este fabricată întotdeauna dintr-un material de înaltă calitate și are logo-ul mărcii, aspect care le scapă adesea produselor contrafăcute.

Broșură: Destul de multe ghiduri scriu despre un certificat de autenticitate sau de garanție. Adevărul este că acesta nu există. Ambalajul Ray-Ban include întotdeauna o mică broșură cu imagini promoționale, caracteristicile produsului și regulile despre îngrijirea ochelarilor. Însă, această broșură nu este un certificat de autenticitate. În orice caz, verificați întotdeauna să nu fie niciun fel de greșeli de tipar sau alfel de erori în această broșură – acestea nu ar trebui să apară.

4 Logo Ray-Ban

Există mai multe puncte pe un produs original Ray-Ban unde ar trebui să apară logo-ul Ray-Ban.

Lentile: Majoritatea produselor Ray-Ban au o inscripție „RB” pe lentila stângă chiar lângă balama. Dacă aveți o versiune polarizată, ar trebui de asemenea să fie gravat „Ray-Ban P” în colțul de sus al lentilei drepte. Dacă lipsește „P-ul”, ochelarii dumneavoastră de soare fie nu sunt polarizați, fie nu sunt autentici.

Pernițe pentru nas: Ochelarii de soare Ray-Ban metalici au de obicei pernițe transparente pentru nas. La fel, veți putea vedea combinația de litere „RB” filigranată în centrul acestora.

5 Brațele ramei

Verificați cu atenție brațele ramei, ar trebui să includă câteva informații despre produsul dumneavoastră chiar în interiorul brațului stâng al ramei – codul modelului și detalii privind dimensiunea. Anumite modele, cum ar fi Ray-Ban Wayfarer sau Ray-Ban Justin au de asemenea o insignă Ray-Ban pe brațul ramei. Verificați insigna, trebuie să fie mică și atașată cu piciorușe, nu lipită.

La început, poate părea o afacere bună să cumpărați ochelari de soare contrafăcuți. Însă, când trageți linia, acest lucru nu este deloc convenabil. Calitate scăzută, materiale slabe – există mai multe motive pentru care ochelarii de soare contrafăcuți nu ar trebui să vi se pară o opțiune demnă de luat în considerare. Fiți întotdeauna precauți și îngrijiți-vă ochii corespunzător. Nu regretați niciodată că ați investit într-o pereche de ochelari de bună calitate. Descoperiți colecția Ray-Ban 2022 pe iconics.ro și găsiți-vă perechea preferată!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: